colloïdaal zilver crème

Over colloïdaal zilverwater is al veel geschreven. Dit product wordt oraal ingenomen en kent veel voordelen voor zowel lichaam als geest. Maar wist je dat er ook een colloïdaal zilver crème is? Op deze pagina vertellen wij graag meer over de werking en samenstelling van onze colloïdaal zilver crème.

Wat is colloïdaal zilver crème?

Colloïdaal zilver bestaat uit puur water met daarin zilverdeeltjes. Deze deeltjes zijn alleen met een speciale microscoop te zien en zijn zo klein dat ze in het water blijven zweven. Dit zorgt ervoor dat het water helder blijft en je er doorheen kunt blijven kijken. Door het toevoegen van verschillende biologische ingrediënten wordt van het colloïdaal zilver een crème gemaakt. Deze ingrediënten zijn allemaal natuurlijk waardoor de werking van het zilver optimaal tot zijn recht komt.

Het product kan gebruikt worden als huidverzorgingsproduct of verlichting bieden bij diverse huidproblemen. De werking van colloïdaal zilver is zo breed dat de crème ook als deodorant, handcrème en cosmetisch product gebruikt kan worden. Zo voorkom je dat je voor alles een ander product nodig hebt. Handig!

Crystal Colloïdaal

De crème van Crystal Colloïdaal bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige toevoegingen. De crème is hierdoor over het algemeen voor iedere huidtype geschikt. Of je nu een droge, vette of gevoelige huid hebt. Het zijn namelijk vaak de toegevoegde chemische stoffen die een reactie van de huid uitlokken. Heb jij een gevoelige huid of reageer je slecht op andere huidverzorgingsproducten? Test de crème dan eerst op een klein stukje huid.

De colloïdaal zilver crème van Crystal Colloïdaal bestaat uit de volgende ingrediënten: colloïdaal zilver van 27 ppm, aloë vera sap, jojobaolie, haverextract, manuka honing, wilgenextract, sheaboter, vitamine E, meadowfoam zaadolie, wortelzaadolie en rozenwater. De combinatie van deze biologische ingrediënten resulteert in een natuurlijke crème die fijn in de huid trekt en een zacht, beschermd en verzorgd gevoel achter laat.