Privacy & Cookie Policy


Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Crystal colloidals BV

Website: https://www.crystal-colloidaal.nl

Inschrijfnummer KvK: 68248334

BTW-nummer: NL 857360115B01

2. E-mailadres

a. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw

gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

b. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

c. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op onderstaand adres.

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;

b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;

c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens

In het kader van het aanbieden van producten of diensten die u zouden kunnen interesseren, kunnen wij gegevens van personen die hun gegevens beschikbaar hebben gesteld doorgeven aan organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn, wanneer dit noodzakelijk is;

a. voor de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;

b. voor de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;

c. voor de behartiging van ons gerechtvaardigd belang tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren.

Als bovenstaande gronden niet van toepassing zijn, vragen wij uw toestemming voordat de gegevens met derden worden gedeeld.

Voor meer informatie kunt u het privacy-beleid raadplegen van:

a. 2-XL: 2-xl.nl

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

a. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria

a. Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

b. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres. Cyrstal colloidals B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Crystal colloidals B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Crystal colloidals B.V. via info@crystal-colloidaal.nl. Crystal colloidals B.V. zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: info@crystal-colloidaal.nl

b. Op het volgende telefoonnummer: +31 (0)475 785 447

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

11. Nieuwsbrief

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan info@crystal-colloidaal.nl of via een link in de nieuwsbrief.

12. Cookies

Gebruik van cookies

Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, gebruiken wij op bepaalde pagina´s zogenaamde cookies. Het betreft kleine tekstbestanden die op uw randapparatuur (terminal) worden opgeslagen en die bepaalde instellingen en gegevens over de uitwisseling met ons systeem via uw browser opslaan. Enkele van de cookies die wij gebruiken, worden na de browsersessie, dus nadat u uw browser hebt afgesloten, weer gewist (zogenaamde sessiecookies). Andere cookies blijven op uw randapparatuur en maken het voor ons mogelijk om uw browser bij het volgende bezoek weer te herkennen (permanente cookies). Cookies bevatten geen persoonsgegevens en kunnen daarom niet rechtstreeks aan een gebruiker worden gekoppeld. Wij vragen u om er rekening mee te houden dat bepaalde cookies al worden geplaatst zodra u onze website bezoekt. U kunt uw browser zo instellen dat u over het gebruik van cookies wordt geïnformeerd en zelf kunt beslissen of u hiermee in bepaalde gevallen akkoord gaat of helemaal niet. Bij het niet aanvaarden van cookies kan de functionaliteit van onze website beperkt zijn. Hieronder vindt u informatie over de door ons gebruikte cookies en de instellingsmogelijkheid van uw browser.

1. Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk om de werking van onze website mogelijk te maken. Hiertoe behoren bijv.cookies waarmee u bij het klantgedeelte kunt inloggen of iets in het winkelmandje kunt plaatsen.

2. Analytische cookies

Deze cookies stellen ons in staat om anoniem gemaakte gegevens over het gebruikersgedrag van onze bezoekers te verzamelen. Deze worden door ons vervolgens geanalyseerd om bijv. de functionaliteit van de website te verbeteren en om u interessante aanbiedingen te tonen.

3. Functionele cookies (functional cookies)

Deze cookies worden voor bepaalde functies van onze website gebruikt, bijv. om een betere navigatiestroom op onze website voor te stellen en om u gepersonaliseerde en relevante informatie te tonen (bijv. „op interesse gebaseerde advertenties “)

4. Targeting cookies

Deze cookies registreren uw bezoek aan onze website, de sites die u hebt bezocht en de links waarop u hebt geklikt. Wij zullen deze informatie gebruiken om onze website en de advertenties die aan u worden getoond zo te selecteren dat deze voldoen aan uw interesses.

5. Cookies van derde partijen (third party cookies)

Deze cookies van enkele van onze reclamepartners dragen ertoe bij het internetaanbod en onze website voor u interessanter te maken. Daarom worden bij uw bezoek aan onze website ook cookies van partnerbedrijven op uw harde schijf opgeslagen. Hierbij gaat het om tijdelijke cookies die na een ingestelde tijd automatisch worden gewist. Cookies van partnerbedrijven worden doorgaans na enkele dagen tot 24 maanden gewist, in enkele gevallen ook na meerdere jaren. Ook de cookies van onze partnerbedrijven bevatten geen persoonsgegevens. Er worden alleen pseudoniemgegevens onder een user-ID geregistreerd. Deze pseudoniemgegevens worden op geen enkel moment met uw persoonsgegevens samengevoegd (gepoold).

Hoe configureer ik de cookie-instellingen van mijn browser?

Elke browser onderscheidt zich in de manier waarop hij de cookie-instellingen beheert. Deze manier wordt in het hulpmenu van elke browser beschreven. In het hulpmenu leest u hoe u uw cookie- instellingen kunt wijzigen. Voor de respectievelijke browsers kunt u de volgende links gebruiken:

Internet Explorer™: https://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Block-or-allow-cookies/

Safari™: https://apple-safari.giga.de/tipps/cookies-in-safari-aktivieren-blockieren-loeschen-so-geht-s/

Chrome™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl&hlrm=en 

Firefox™: https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren

Opera™: https://help.opera.com/Windows/10.20/nl/cookies.html

Google Double Click Cookie

In verband met het gebruik van Google Analytics, Google gebruikt hiervoor de zogenaamde dubbelklikcookie (double click cookie) waarmee uw browser kan worden herkend wanneer u andere websites bezoekt. De door de cookie aangemaakte informatie over het bezoek aan deze website wordt naar een server van de V.S. gestuurd en aldaar opgeslagen. Door de activering op deze website van de functie waarmee het IP-adres anoniem wordt gemaakt, wordt bovendien het IP- adres vóór de overdracht binnen de lidstaten van de Europese Unie of andere lidstaten van de Europese Economische Ruimte ingekort. Enkel in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige adres naar een server van Google in de V.S. gestuurd en aldaar ingekort. Het anoniem gemaakte IP-adres dat in het kader van Google Analytics door uw browser wordt verstuurd, wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd (gepoold). Google zal deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website met het oog op de weer te geven advertenties te analyseren, om verslagen over de websiteactiviteiten op te stellen en advertenties voor de eigenaren van de websites te maken en om bijkomende diensten te leveren die betrekking hebben op het gebruik van de website en het internet. Ook is het zo dat Google deze informatie aan derden overdraagt, voor zover dit door de wet wordt opgelegd of voor zover derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken. Google zal echter in geen geval uw IP-adres in verband brengen met andere gegevens van Google. U kunt het gebruik van cookies door Google uitschakelen wanneer u de tool advertentie- instellingen gebruikt. Alternatief kunnen gebruikers cookies van derde aanbieders uitschakelen door de deactiveringspagina na het Netwerk-Reclame- Initiatief op te roepen. U kunt de installatie van cookies ook door de desbetreffende instelling van uw browsersoftware verhinderen. Niettemin willen wij erop wijzen dat het in dit geval mogelijk is dat u niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. Meer informatie over gegevensbescherming bij Google vindt u hier.

Google Tag Manager

Bovendien gebruiken wij voor het beheer van de diensten in het licht van op gebruik gebaseerde reclame de Google Tag Manager. De tool Tag Manager zelf is een cookievrij domein (cookieless domain) en registreert geen persoonsgegevens. De tool zorgt wel voor de activering van andere tags die van uw kant onder bepaalde omstandigheden gegevens registreren (zie boven). Wanneer u op het gebied van domain of cookies een deactivering hebt uitgevoerd, blijft deze bestaan voor alle tracking-tags die met de Google Tag Manager zijn geïmplementeerd.

Gebruik van analysetools

Op deze website worden webanalysediensten gebruikt met het oog op de op de vraag afgestemde opmaak en advertenties:

Cookies stored by VWO

VWO uses cookies to run campaigns and to track user information. The cookies keep track of the variation a user has viewed, and helps to serve the same variation to the user consistently, track goals completed by a user, and determine whether a user is part of a campaign. VWO uses the following cookies to track users and campaign information:

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_goal_GOAL_ID: This cookie is generated when a goal is made.

_vis_opt_test_cookie: This is a session (temporary) cookie generated to detect if the cookies are enabled on the browser of the user or not.

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_combi: This cookie is generated when users reach a particular combination. This makes sure that users see the same variation that they earlier saw when they visited the page.

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_exclude: This cookie is generated when a user has been excluded from a campaign.

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_split: This cookie is generated during a Split URL test.

_vis_opt_s: This cookie detects if the user is new or returning to a particular campaign.

_vis_opt_out: This cookie indicates that the visitor is not part of the campaign. It is valid for 10 years.

EXPERIMENT ID refers to the ID of the campaign and the GOAL ID refers to the ID of the goal.

_vwo_uuid: This cookie generates a unique id for every visitor and is used for the report segmentation feature in VWO, and it also allows you to view data in a more refined manner. If you have the campaign running on multiple domains, you will notice campaign specific UUID values.

In the _vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_combi cookie, the Control always has the value of 1, Variation

#1 always has the value of 2, Variation #2 has the value of 3, and so on.

Note: All the cookies except the _vis_opt_test_cookie and _vis_opt_out expire in 100 days.

Gebruik van Google Analytics met het oog op webanalyse

Deze website gebruikt Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. (www.google.nl). Google Analytics plaatst cookies waarmee het gebruik van de website kan worden geanalyseerd. De informatie die door de cookie over het gebruik van deze website wordt aangemaakt, wordt doorgaans naar een server van Google in de V.S. gestuurd en aldaar opgeslagen. Door de activering op deze website van de functie waarmee het IP-adres anoniem wordt gemaakt, wordt bovendien het IP-adres vóór de overdracht binnen de lidstaten van de Europese Unie of andere lidstaten van de Europese Economische Ruimte ingekort. Enkel in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige adres naar een server van Google in de V.S. gestuurd en aldaar ingekort. Het anoniem gemaakte IP-adres dat in het kader van Google Analytics door uw browser wordt verstuurd, wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd (gepoold). In opdracht van de eigenaar van deze website zal Google de informatie gebruiken om verslagen over de websiteactiviteiten op te stellen en voor ons bijkomende diensten te leveren die betrekking hebben op het gebruik van de website en het internet. Het door uw browser doorgestuurde IP-adres dat in het kader van Google Analytics anoniem werd gemaakt, wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd (gepoold).

U kunt de opslag van cookies verhinderen door de desbetreffende instelling van uw browsersoftware. Niettemin wijzen wij u erop dat u in dit geval eventueel niet alle functies van deze website volledig zult kunnen gebruiken. Daarnaast kunt u de registratie van de door de cookie aangemaakte gegevens en de registratie bij Google van de gegevens over het gebruik van de website verhinderen (inclusief uw IP-adres) evenals de verwerking van deze gegevens door Google wanneer u de via de volgende link beschikbare browser-plugin downloadt en installeert: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl Naast de browser-plugin kunt u op deze link klikken om de registratie door Google Analytics op deze website in de toekomst te verhinderen. Bovendien wordt een opt-out- cookie op uw randapparatuur geïnstalleerd. Als u uw cookies wist, dient u opnieuw op de link te klikken.