De visie van Crystal

“Spiritualiteit is elk moment van de dag kiezen voor kwaliteit.”

Crystal ziet het als haar missie om de hoogst mogelijke kwaliteit colloïdale mineralen beschikbaar te stellen voor haar gebruikers. Het allesbepalende en fundamentele uitgangspunt daarbij is niet in eerste instantie verdiensten maken op het eigen product. De kwaliteitszorg waarborgen voor de gebruikers van colloïdale mineralen staat voor ons op de eerste plaats.

Het ontstaan van Crystal

“Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.”

Crystal is opgericht in 1998 door Loek Stroeken. Na vele jaren van hard werk en toewijding aan de Crystal visie en doelen, slaagde hij erin mensen de allerbeste kwaliteit colloïdale mineralen te bieden. Afgelopen jaar besloot Loek zijn levenspad te veranderen, en is daarom nu aan het genieten van zijn pensioen in Zuid-Frankrijk. Ondanks zijn pensioen blijft hij dagelijks voor de beste kwaliteit kiezen.

Lees meer

De toekomst van Crystal

“Groei ontstaat niet door toeval; het is het resultaat van krachten die samenwerken.”

Op dit moment neemt Crystal Colloïdaal een steeds grotere positie aan in de wereld van gezondheid. Waar moderne methodes vaak niet de taak uitvoeren die bedoeld zijn om te doen, doet Crystal dat wel. Dit is waarom Cade Howe de Verenigde Staten verliet om zinvol en doordacht werk na te streven dat het leven van mensen zou kunnen veranderen. Ze kwam naar Nederland vanwege haar familie, maar was zo geïnspireerd door Crystal dat ze besloot om de missie en hoge kwaliteitsnormen voort te zetten.

“Om deze geweldige producten met de wereld te delen.”