Colloïdaal zilver verhelpt door zijn zuiveringswerking:

Voor o.a. wondjes, hotspots, huidaandoeningen, jeuk en vieze oren en ogen.
100% natuurlijk zonder chemische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Voor zowel inwendig als uitwendig gebruik.

Of je nou een hond, kat of hamster hebt. Jij wilt toch het allerbeste voor jouw kleine vriend?

Heeft jouw huisdier klachten waar hij of zij maar niet vanaf komt? Probeer dan eens colloïdaal zilverwater! 

Colloïdaal zilver wordt geroemd om zijn zuiverende werking en wordt o.a. gebruikt voor het schoonspoelen van wondjes of het schoonmaken van oren en ogen. 

Van € 26,99 nu voor maar € 19,99!

Bestellen

Het beste voor jouw huisdier met ons 100% natuurlijke colloïdaal zilver

Ons colloïdaal zilver bestaat uit puur zilverwater, zonder dat hier iets aan toegevoegd is. Onze producten zijn 100% natuurlijk en gebruik je zowel inwendig als uitwendig.

Zonder chemische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Probeer ons zilverwater speciaal voor dieren nu voor € 19,99! Jouw trouwe viervoeter zal je dankbaar zijn!

Bestellen

“De opgegeven deeltjesgrootte van het product wordt alleen gewaarborgd door Crystal en ligt vele malen lager dan de deeltjesgrootte van de andere leveranciers.”

Wij leveren het hoogste kwaliteit verkrijgbare colloïdaal zilver in de EU. Dat hebben we meerdere malen laten onderzoeken, onder andere door Hogeschool Zuyd.

Meer lezen over de kwaliteit van onze producten? Bekijk hier de conclusies van het kwaliteitsonderzoek van Hogeschool Zuyd.

Colloïdaal zilver 200 ml

  • Voor zowel inwendig als uitwendig gebruik;
  • Inclusief pipet en maatschepje;
  • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden;
  • Van € 34,99 nu voor € 28,99!

Bestel nu

Colloïdaal zilver spray 100 ml

  • Handige spraydop;
  • Ideaal voor uitwendig gebruik;
  • Makkelijk in gebruik;
  • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden;
  • Van € 26,99 nu voor € 19,99!

Bestel nu

Wat ons meestal wordt gevraagd:

Voor welke dieren is dit product geschikt?

Vanwege de milde maar doeltreffende werking is zilverwater geschikt voor vele diersoorten. De toepassingen zijn eindeloos. We zien dat onze klanten de producten voornamelijk gebruiken bij honden, katten en konijnen. Het product is ook geschikt voor onder andere paarden, hamsters, muizen, ratten, koeien en zelfs vogels! 

Let op: gebruik bij vissen raden we af.

Wat is colloïdaal zilver eigenlijk?

Colloïdaal zilver is een vloeibare substantie met daarin microscopisch kleine zilverdeeltjes.  Deze deeltjes zijn zo minuscuul dat ze onmogelijk met het blote oog te zien zijn. Colloïdaal zilver is niets nieuws; duizenden jaren geleden werd zilver en goud in Egypte en China al gebruikt als natuurlijk middel tegen allerlei kwaaltjes en klachten.

Veel andere merken zilverwater bevatten enkel zilverionen. Wij hebben er bewust voor gekozen om juist voor echte zilverdeeltjes te gaan. Deze zijn 0,65 nanometer groot en hebben een groot effectief werkzaam oppervlak. Ze worden gemaakt uit 0,9999 puur zilver en Grander®  gevitaliseerd ultra puur water. 

Een fles zilverwater heeft een concentratie van 10 ppm en bestaat voor 80,5% uit colloïdaal zilverdeeltjes. Hierdoor kunnen wij stellen dat ons zilverwater van de allerhoogste kwaliteit is.

Waar smaakt zilverwater naar?

Zilverwater heeft een neutrale smaak en smaakt over het algemeen gewoon naar water. Sommige mensen merken een hele lichte metaalachtige smaak op.

Hoe wordt zilverwater gemaakt?

Wij produceren al meer dan 20 jaar colloïdale mineralen en garanderen de hoogste kwaliteit in Europa. De productie hiervan is een precies karweitje. We leggen je uit hoe we te werk gaan:

Ons proces verschilt van andere merken omdat wij geen gebruik maken van elektrolyse. In plaats daarvan ontwikkelden wij onze eigen techniek. Met deze techniek zetten we het metaal – in dit geval zilver – om in een stof die bestaat uit losse zilveratomen. 

De losse atomen smelten we vervolgens samen tot deeltjes die elk uit negen of meer atomen bestaan. Deze deeltjes verdelen we in gedestilleerd water. Door een kleine negatieve lading blijven de zilveren nanodeeltjes gelijkmatig door het water zweven. We noemen dat de zeta-potentiaal.

We gebruiken geen chemicaliën, eiwitbindingen of andere additieven in ons zilverwater, alleen metaal en water. Puur natuur dus!

Hoe dien ik het toe en welke dosering moet ik aanhouden?

De behoeften verschillen per dier. Het kan wat experimenteren kosten om te zien wat werkt voor jouw huisdier. Houd in ieder geval de volgende richtlijnen aan:

 

Oraal gebruik 

We raden 5 milliliter zilverwater aan voor elke 30 kilo lichaamsgewicht,  1 tot 3 keer per dag. 

Weegt je huisdier minder dan 30 kilo? Dan volstaan 1 tot 2 druppels, 1 tot 3 keer per dag. Het zilverwater kan het beste direct in de mond worden gespoten via een pipet of rechtstreeks in de waterbak. 

Geef het zilverwater altijd vlak voor het eten, zodat deze goed opgenomen kan worden in het lichaam.

 

Uitwendig gebruik

Spray of breng 2 – 3 keer per dag een dun laagje zilverwater of zilvercrème op de te behandelen plek, net zolang tot het probleem verholpen is.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van colloïdaal zilverwater. Wat sporadisch voorkomt, is de Herxheimer-reactie: een reactie van het immuunsysteem op supplementen, wanneer het lichaam aan het ontgiften is. Het kan dus zijn dat je huisdier zich eventjes wat minder fit voelt.

Meer weten? Lees dan onze blog hierover.

Is zilverwater schadelijk?

Er gaan allerlei fabeltjes rond over colloïdaal zilver. De grootste mythe betreft het blauwgrijs verkleuren van de huid. Dit is een misvatting die we graag ontkrachten. 

Commercieel vervaardigd colloïdaal zilver zal deze reactie nooit geven. In de zeldzame gevallen waarin deze huidverkleuring wel optrad, ging het om de inname van zilverzouten, dat in zeer hoge doses werd geconsumeerd.

Bij het juiste gebruik van zilverwater hoef je je dus geen zorgen te maken over bijwerkingen.

Lees ook onze blog hierover.

Benieuwd wat colloïdaal zilver voor jouw huisdier kan betekenen?

Stuur ons een berichtje voor persoonlijk advies! Klik op de blauwe chatbutton linksonder in de hoek.