colloïdaal zilver en dieren

Hoe goed je ook voor je dier zorgt, het kan natuurlijk voor komen dat je dier iets gaat mankeren. Of het nu om jeuk gaat of een vies oog. Vervelend is het altijd. Colloïdale producten worden al jaren door mensen gebruikt, maar zijn ook goed voor dieren te gebruiken. In deze blog lees je meer over colloïdaal zilver en dieren.

Wat zijn colloïdale producten?

Een voorbeeld van een colloïdaal product is zilverwater. Dit is een vloeibare substantie, bestaande uit minuscule zilverdeeltjes in puur gedistilleerd water. Het water bestaat alleen uit natuurlijke producten waardoor het ook goed voor dieren te gebruiken is. De kwaliteit van colloïdaal zilver is aan de hand van vier specificaties te meten, namelijk de concentratie (mg/l) ppm, de deeltjesgrootte, samenstelling colloïdaal vs. Ionisch en het effectief werkzame oppervlak. Wij zijn na jaren analyseren nog geen producent tegengekomen die colloïdaal zilverwater levert met een betere kwaliteit dan Crystal.

Natuurlijk wil je voor je dier- of huisdier alleen het beste. Om dit te kunnen garanderen is het belangrijk dat je colloïdale producten van goede kwaliteit koopt. Hoe herken je deze producten? En wat zijn zaken waar je op kunt letten? Wij vertellen het je graag. Veel aanbieders van bijvoorbeeld colloïdaal zilver, bieden producten aan die deze naam eigenlijk niet eens mogen dragen. Het gaat dan vaak om ionisch zilver. De samenstelling van dit product bestaat uit maximaal 10% echt colloïdaal zilver en uit minimaal 90% zilverionen. Een van de kenmerken van ionisch zilver is dat het kleurloos is. Dit in tegenstelling tot het water van Crystal, wat amberkleurig is. Het water lijkt nog het meest op gekoelde thee en dankt zijn kleur aan de hoge concentratie zilverdeeltjes.

Colloïdaal zilver en dieren: dosering

Zilver- en goudwater wordt niet alleen al jaren ingezet voor mensen, maar ook voor honden, katten en andere dieren. Onze producten zijn 100% natuurlijk en kunnen zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Colloïdaal zilver wordt geroemd om zijn zuiverende werking en wordt o.a. gebruikt voor het schoonspoelen van wondjes of het schoonmaken van oren en ogen. Colloïdale producten worden echter voor veel meer klachten en kwaaltjes ingezet.

Om dit succes te garanderen is het belangrijk dat je je goed aan de dosering houdt. Natuurlijk verschilt dit per dier en kun je het product op verschillende manieren toedienen. Denk hierbij aan opbrengen, sprayen of in laten nemen. Er wordt aangeraden om per 10 kilo lichaamsgewicht 4 tot 10 druppels met het drinkwater of het voedsel te mengen. Dit kan twee keer daags gedaan worden. Ook colloïdaal goud kan goed in gezet worden om het welzijn van je dier te verbeteren. Of het nu gaat om een hond, een paard of een kat. Het wordt aanbevolen om je dier per 10 kilo lichaamsgewicht tweemaal daags 4 druppels te geven. Dit kun je in de keel druppelen of mengen met water of voedsel.