colloïdaal goud en spiritualiteit

Verschillende bronnen schrijven over de medicinale werking van goud- en zilverwater. Dit is echter niet het enige waar het water bekend om staat. Colloïdaal goud heeft namelijk ook een positief effect op het ontwikkelen van je spiritualiteit. Op deze pagina lees je daarom meer over colloïdaal goud en spiritualiteit.

Wat is colloïdaal goud?

Colloïdaal goud van Crystal wordt vervaardigd door middel van een gepatenteerd proces dat begint met .9999 puur goud en het produceren van gouddeeltjes met een grootte van een nanometer. De gouddeeltjes zijn zo klein dat ze alleen te zien zijn met de meest krachtige elektronenmicroscoop op de markt en onzichtbaar zijn voor het blote oog. Doordat deze deeltjes zo klein zijn blijven ze in zuiver geïoniseerd water zweven en zakken ze niet naar de bodem. Deze zwevende deeltjes maken van het goudwater van Crystal Colloïdaal een echte colloïde. Twijfelt u over de kwaliteit van uw colloïde? Echt colloïdaal goud heeft een robijnrode kleur zonder dat het water troebel oogt.

Colloïdaal goud en spiritualiteit

Goud is een enorm krachtig edelmetaal. Het is dan ook niet gek dat dit metaal ook in colloïdale vorm veel voordelen heeft. Vooral op spiritueel gebied kent goud een lange geschiedenis. In het oude Egypte gebruikten de Farao’s het colloïdaal goud in ceremonies om zo tot hogere staten van bewustzijn te komen. Ook nu werkt het goud nog bij spirituele vraagstukken. Er wordt gezegd dat colloïdaal goud het bewustzijn verruimt, ondersteuning biedt bij emotionele blokkades en de concentratie verbetert. Daarnaast helpt het bij het verhogen van de innerlijke gezondheid, harmonie, levensvreugde, bewustwording, spirituele groei en het in contact komen met je hogere zelf en het universum.

Het edelmetaal wordt niet alleen om zijn verschijningsvorm, maar ook om zijn licht en energie geroemd. Dit komt omdat het goud niet alleen effect heeft op onze fysieke of mentale gesteldheid, maar ook op onze energie en energetisch lichaam. Goud werd daarom vroeger al gebruikt voor tradities als de Alchemie en Ayurveda. Het is dan ook niet gek dat de kleur goud verlichting vertegenwoordigd en in het boeddhisme zelfs symbool staat voor spiritualiteit, geluk en gezondheid.