Colloïdaal goud van Crystal

Colloïdaal goud van Crystal

Crystal colloidaal goudwater is echt colloïdaal goud en het meest effectieve product op de markt. We zijn tot op heden na tal van analyses niet in staat geweest een product te vinden met een betere kwaliteit. Crystal colloïdaal goud 10 ppm is een volledig natuurlijk mengsel van zeer kleine goud deeltjes in Grander® gevitaliseerd ultra puur water. Ons colloïdaal goudwater wordt gemaakt uit 0,9999 puur goud. Wij hopen dat u nu de tijd neemt om deze pagina door te lezen zodat wij met u kunnen delen wat jaren van analyses en onderzoek ons geleerd heeft over colloidaal goud.

Lees meer »

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Colloïdaal goud 200 ml
  Waardering:
  98%
  € 28,74
 2. Colloïdaal goud 1 L
  Waardering:
  100%
  € 113,07
 3. Colloïdaal Zilver & Goud & Créme Combi
  NEW
  Colloïdaal Zilver & Goud & Créme Combi
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 96,23 Speciale prijs € 81,90
 4. Colloïdaal Zilver & Goud 200 ml Combi
  NEW
  Colloïdaal Zilver & Goud 200 ml Combi
  Waardering:
  93%
  Normale prijs € 57,49 Speciale prijs € 51,36
 5. Colloïdaal goud 5 L
  Rating:
  0%
  € 462,68
 6. Colloïdaal goud 25 L
  Rating:
  0%
  € 1.840,61
 7. Colloïdaal goud 10 ml monsterflesje
  Rating:
  0%
  € 3,65
 8. Navulset
  Rating:
  0%
  € 4,05
 9. Leeg neusspray flesje
  Rating:
  0%
  € 4,51

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Crystal colloïdaal goud

Crystal colloidaal goudwater is vanwege de unieke samenstelling van specificaties de beste kwaliteit colloïdaal goud.

Crystal colloidaal goud heeft een concentratie van 10 ppm, bestaat uit 100% colloïdaal gouddeeltjes met een grootte van 3,2 nanometer. Deze samenstelling zorgt ervoor dat Crystal colloidaal goud het grootste effectief werkzaam oppervlak heeft van 1,0 m2/liter.

Crystal garandeert de beste kwaliteit colloidaal goudwater omdat wij elke productie batch colloïdaal goud analyseren. Ook laten wij regelmatig steekproefsgewijs colloidaal goud producten van andere leveranciers analyseren. Bij veel leveranciers zijn de resultaten schrikbarend.

Duidelijkheid over onze kwaliteit

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen staat Crystal voor kwaliteit. Hieronder vindt u meer duidelijkheid over de kwaliteit van ons colloidaal goudwater. De kwaliteit van colloidaal goud wordt bepaald door 4 specificaties, zonder alle 4 de specificaties kunt u nooit bepalen welke kwaliteit colloïdaal goud u koopt.

Lees meer »

1

Vergelijkingstabel Goud

Download de tabel

Concentratie (mg/l), ppm

De concentratie van Crystal colloidaal goudwater is 10 ppm dit is bij vloeistoffen hetzelfde als 10 milligram per Liter (mg/l).Voor veel producenten en gebruikers van colloïdaal goud is ppm een maatstaf voor kwaliteit, hoe hoger het ppm hoe beter de kwaliteit. Dit is iets wat veel colloidaal goud producenten willen dat u gelooft maar is absoluut niet waar.

Zonder de deeltjesgrootte is de waarde ppm alleen, nietszeggend t.o.v. de kwaliteit.

We nemen als voorbeeld Crystal colloïdaal goud, 10 ppm oftewel 10 milligram goud per liter.

Stel je voor we doen 1 bolletje goud van 10 milligram in 1 liter water, dan hebben we een concentratie van 10 PPM goud oftewel 10 milligram goud per liter water.

Als we hetzelfde stukje goud nu in biljoenen goud deeltjes hakken en we verdelen al die colloïdaal deeltjes in 1 liter water dan hebben we nog steeds een vloeistof met 10 PPM goud oftewel 10 milligram goud per liter.

De laatste vloeistof is natuurlijk vele malen effectiever. Het verschil is de deeltjes grootte waarin de 10 milligram per liter verdeelt is. Vandaar dat wij zeggen “de waarde ppm alleen is absoluut nietszeggend t.o.v. de kwaliteit”.
Dat brengt ons bij de deeltjes grootte.

Lees meer »
2

Deeltjesgrootte

Crystal colloidaal goudwater bestaat uit goud deeltjes met een grootte van 3,2 nanometer. Onze colloidaal goud deeltjes zijn zo klein dat ze enkel te zien zijn met de meest krachtige elektronenmicroscoop.

Ter vergelijking 1 goud atoom is 0,288 nanometer in diameter, de goud deeltjes in Crystal colloidaal goudwater zijn maar 11 keer de diameter van 1 atoom.

De deeltjesgrootte is bepalend voor de effectiviteit van colloïdaal goud want hoe kleiner het deeltje, hoe meer deeltjes, hoe effectiever het colloidaal goud. We zijn tot op heden nog geen colloïdaal goud tegengekomen met een kleinere deeltjes grootte als Crystal.

Lees meer »
3

Samenstelling

De samenstelling van Crystal colloidaal goudwater is 100% colloïdaal goud. Ons colloidaal goud bevat geen ionisch goud.

Lees meer »
4

Effectief werkzaam oppervlak

Het effectief werkzaam oppervlak van Crystal colloidaal goudwater 10 ppm is maar liefst 1,0 m2/l. Het effectief werkzaam oppervlak is de belangrijkste waarde die de kwaliteit van colloïdaal goud weergeeft, hoe groter het effectief werkzaam oppervlak, hoe effectiever het product. Het effectief werkzaam oppervlak is de belangrijkste waarde voor de kwaliteit van colloidaal goudwater omdat deze bepaald wordt door de specificaties van het colloïdaal. Hoe beter de specificaties hoe beter het colloidaal goud.

Het effectief werkzaam oppervlak wordt bepaald door de hoeveelheid goud aangeduid in ppm (mg/l) en de deeltjesgrootte. Hoe kleiner het goud deeltje, hoe groter het aantal goud deeltjes, hoe groter het totale oppervlak van alle goud deeltjes oftewel effectief werkzaam oppervlak.

Lees meer »

Het goedkoopste colloïdaal goud

Hier links ziet u het overzicht van de prijs-kwaliteit verhouding van ons colloidaal goud ten opzchite van andere leveranciers. Zoals u kunt zien is de prijs van Crystal colloïdaal goud per effectiviteit het laagst. Uitgebreide informatie vindt u in de rapporten van de Hogeschool Zuyd

Kwaliteitsonderzoek Hogeschool zuyd

De Hogeschool Zuyd (Heerlen,NL) heeft voor een kwaliteitsonderzoek de colloidaal goud producten van een negental Nederlands leveranciers onderzocht. Hieronder leest u enkele conclusies uit het rapport. Het volledige rapport is te downloaden door onder de conclusies op "download rapport goud' te klikken.

Enkele conclusies uit dit rapport

1. De producten die als beste uit dit onderzoek komen zijn de colloïdaal goud producten van de fabrikanten Crystal, De stralende zon en Multiwave Healing.

2. De fabrikanten Crystal en Multiwave Healing komen de opgegeven waarden na.

3. De fabrikanten die de concentratie hebben opgegeven maar deze niet nakomen zijn: Cruydhof, N.G.C. Energy Healing b.v. en Totaal Balans.

4. De fabrikanten die de deeltjesgrootte hebben opgegeven maar deze niet nakomen zijn: Meditech Europe en Natuurlijk mineraal.

De kleur van colloïdaal goud

Crystal colloïdaal goud heeft een duidelijke robijnrode kleur. Ons colloidaal goudwater is helder en in niet troebel. De kleur kan iets veranderen van licht robijnrood naar donker robijnrood naar paars met stijgende concentratie van het aanwezige goud. Bij een concentratie van 10 ppm is de kleur robijnrood. Als uw colloidaal goudwater kleurloos is dan zit er geen colloidaal goud in het product.

Lees meer »

Gebruik

Volgens de Europese Verordening EG nr. 1925/2006 mag geen enkele producent van colloidaal goudwater in Europa dit product nog aanbieden als voedingssupplement/water. Wees gerust, Crystal colloïdaal goud is qua samenstelling onveranderd, enkel de classificering is aangepast.

Classificering Crystal colloidaal goud: Edelmetaal poeder. Technisch product.

We zien ons dan ook genoodzaakt u te informeren dat de oude hieronder vermelde dagelijkse dosering niet meer van toepassing is, ondanks dat het product qua samenstelling nog altijd hetzelfde is.
1 theelepeltje 3 x per dag enige minuten onder de tong voordat men het doorslikt.


Houdbaarheid van colloïdaal goud

Crystal colloïdaal goud is net als colloïdaal zilver feitelijk onbeperkt houdbaar omdat het gemaakt is van een edelmetaal. Toch houden we een houdbaarheidsdatum van maximaal 3 jaar aan. Dit alles geldt mits bevriezing wordt voorkomen, bevriezing maakt het colloidaal goudwater onwerkzaam en waardeloos.

Bewaren

Crystal colloidaal goudwater hoeft u thuis niet gekoeld te bewaren.
Voor een maximale houdbaarheid adviseren wij u om:

- Geen ongebruikt colloidaal goud terug te schenken in de fles
- Maak gebruik van het meegeleverde lepeltje of pipet
- Niet te drinken uit de fles colloidaal goud
- Direct zonlicht te voorkomen
- Colloïdaal goud te bewaren bij kamertemperatuur

De verpakking

Zoals u heeft kunnen lezen staat bij Crystal kwaliteit centraal. Kwaliteit die vertaald wordt in de specificaties van colloïdaal goud maar ook in de verpakking. Kwaliteit leveren is een ding, kwaliteit waarborgen is net zo belangrijk.

Zo is ons colloidaal goud 200 ml flesje voorzien van een handige fliptop dop die het gebruik eenvoudiger maakt. Verder krijgt u bij onze 200 ml fles colloïdaal goud ook een lepeltje en pipet. Bij de 1000ml fles colloidaal goud krijgt u een gratis navulsetje dat bestaat uit een 100ml flesje met handige fliptop dop, verstuiver, lepeltje en pipet.

Contra-indicaties goud

Heeft u een goud allergie dan mag u Crystal colloïdaal goud niet gebruiken. Allergische reacties op goud zijn zeldzaam maar niet ongekend. Iemand met een goud allergie is niet instaat gouden objecten te dragen. Degene die onzeker is over een mogelijke goud allergie kan enkele druppels colloidaal goud op de rug van de hand toepassen. Als u na 30 minuten geen reactie ziet dan kunt u er zeker van zijn dat u geen goud allergie heeft.