Colloïdaal goud van Crystal is vergeleken met andere leveranciers. De prijs-kwaliteit verhouding van ons colloidaal goud ten opzchite van andere leveranciers is hier ook te vinden. Zoals u kunt zien is de prijs van Crystal colloïdaal goud per effectiviteit het laagst. Uitgebreide informatie vindt u in de rapporten van de Hogeschool Zuyd.

De Hogeschool Zuyd (Heerlen,NL) heeft voor een kwaliteitsonderzoek de colloidaal goud producten van een negental Nederlands leveranciers onderzocht. Hieronder leest u enkele conclusies uit het rapport. Het volledige rapport is te downloaden door onder de conclusies op “download rapport goud’ te klikken.
  • De producten die als beste uit dit onderzoek komen zijn de colloïdaal goud producten van de fabrikanten Crystal, De stralende zon en Multiwave Healing.
  • De fabrikanten Crystal en Multiwave Healing komen de opgegeven waarden na.
  • De fabrikanten die de concentratie hebben opgegeven maar deze niet nakomen zijn: Cruydhof, N.G.C. Energy Healing b.v. en Totaal Balans.
  • De fabrikanten die de deeltjesgrootte hebben opgegeven maar deze niet nakomen zijn: Meditech Europe en Natuurlijk mineraal.

Crystal colloïdaal goud heeft een duidelijke robijnrode kleur. Ons colloidaal goudwater is helder en in niet troebel. De kleur kan iets veranderen van licht robijnrood naar donker robijnrood naar paars met stijgende concentratie van het aanwezige goud. Bij een concentratie van 10 ppm is de kleur robijnrood. Als uw colloidaal goudwater kleurloos is dan zit er geen colloidaal goud in het product.

Lees meer

Concentratie

De concentratie van Crystal colloidaal goudwater is 10 ppm dit is bij vloeistoffen hetzelfde als 10 milligram per Liter (mg/l).Voor veel producenten en gebruikers van colloïdaal goud is ppm een maatstaf voor kwaliteit, hoe hoger het ppm hoe beter de kwaliteit. Dit is iets wat veel colloidaal goud producenten willen dat u gelooft maar is absoluut niet waar.

Zonder de deeltjesgrootte is de waarde ppm alleen, nietszeggend t.o.v. de kwaliteit.

We nemen als voorbeeld Crystal colloïdaal goud, 10 ppm oftewel 10 milligram goud per liter.

Stel je voor we doen 1 bolletje goud van 10 milligram in 1 liter water, dan hebben we een concentratie van 10 PPM goud oftewel 10 milligram goud per liter water.

Als we hetzelfde stukje goud nu in biljoenen goud deeltjes hakken en we verdelen al die colloïdaal deeltjes in 1 liter water dan hebben we nog steeds een vloeistof met 10 PPM goud oftewel 10 milligram goud per liter.

De laatste vloeistof is natuurlijk vele malen effectiever. Het verschil is de deeltjes grootte waarin de 10 milligram per liter verdeelt is. Vandaar dat wij zeggen “de waarde ppm alleen is absoluut nietszeggend t.o.v. de kwaliteit”.
Dat brengt ons bij de deeltjes grootte.

Deeltjesgrootte

Crystal colloidaal goudwater bestaat uit goud deeltjes met een grootte van 3,2 nanometer. Onze colloidaal goud deeltjes zijn zo klein dat ze enkel te zien zijn met de meest krachtige elektronenmicroscoop.

Ter vergelijking 1 goud atoom is 0,288 nanometer in diameter, de goud deeltjes in Crystal colloidaal goudwater zijn maar 11 keer de diameter van 1 atoom.

De deeltjesgrootte is bepalend voor de effectiviteit van colloïdaal goud want hoe kleiner het deeltje, hoe meer deeltjes, hoe effectiever het colloidaal goud. We zijn tot op heden nog geen colloïdaal goud tegengekomen met een kleinere deeltjes grootte als Crystal.

Samenstelling

De samenstelling van Crystal colloidaal goudwater is 100% colloïdaal goud. Ons colloidaal goud bevat geen ionisch goud.

Effectief werkzaam oppervlak

Het effectief werkzaam oppervlak van Crystal colloidaal goudwater 10 ppm is maar liefst 1,0 m2/l. Het effectief werkzaam oppervlak is de belangrijkste waarde die de kwaliteit van colloïdaal goud weergeeft, hoe groter het effectief werkzaam oppervlak, hoe effectiever het product. Het effectief werkzaam oppervlak is de belangrijkste waarde voor de kwaliteit van colloidaal goudwater omdat deze bepaald wordt door de specificaties van het colloïdaal. Hoe beter de specificaties hoe beter het colloidaal goud.

Het effectief werkzaam oppervlak wordt bepaald door de hoeveelheid goud aangeduid in ppm (mg/l) en de deeltjesgrootte. Hoe kleiner het goud deeltje, hoe groter het aantal goud deeltjes, hoe groter het totale oppervlak van alle goud deeltjes oftewel effectief werkzaam oppervlak.

BESTSELLERS